Sunday, January 30, 2011

01 : Hello..Welcome To My new Blog

Assalamualaikum...

Berjaya juga aku buat blog aku sendiri. Berjam-jam . It's okey buat sampai jadi. Kata orang, rajin berusaha merupakan tangga kejayaan. Apa-apapun aku nak kenalkan nama aku. My name is Abza Bazliey. My nickname is Bazz.So panggil jela aku Bazz....

Actually, this is my 2nd blog. Dulu aku pernah mempunyai blog tapi malangnya blog aku telah dicerobohi. geram dan sedih blog aku diceroboh..di blog lama sana banyak friends aku. sekarang aku dah jadi blogger sebatang kara. Tapi tak mengapa, hidup ini perlu sabar kerana sabar itu akan mendatangkan hasil yang baik di hari kelak.

Kepada my old friends di arwah blog aku tu..arwah blog aku is "chaarhaarhaa.blogspot.com" ni kalau la korang terserempat ngan my new blog ni..tegur2 la aku yew...pape take care. bye. Salam..




arwah blog aku chaarhaarhaa.blogspot.com 



2 comments:

HATYCIKNUURUL said...

uiisshh,yeker,..siannyer,.xpe2,y bru ni giatkn la dri anda bw ek,.ceh,ckp kt org,.hahaha

Abza Bazliey said...

cik nurul..ur name sama mcm arwah my sis..sungguh merinduinya..hahah(tetiba ayat touching)

so kalu xnk di hack or diceroboh...jg lupa sign out bile nk out nnt! heheheheheh